Knallen

Jobba på toppen! Bruksvallarnas toppstuga 1050 m.ö.h

Avdelning

Knallen

Connect

En spektakulär vy breder ut sig när man står bredvid Bruksvallarnas toppstuga och spanar ner över dalgången. Knallen är ett populärt turistmål hela året om, här serveras lättare luncher, fika och så klassikern: nygräddade våfflor med grädde och hjortronsylt. 

Sommartid vandrar gästerna hit eller tar cykeln upp, och vintertid är det  skidor eller skotern som gäller. Många väljer också att åka eller tolka med bandvagnen som går flera gånger dagligen. 

Här jobbar man som:


  • Avdelningsansvarig

  • Cafébiträde

  • Bandvagnsförare

  • Extrapersonal cafébiträde

  • Extrapersonal disk

Lediga tjänster

Här lägger vi upp de lediga tjänsterna vi har just nu. Ligger det inget här kan du istället connecta med oss eller klicka vidare till "Alla jobb" för att se om det finns några jobb i övriga verksamheter.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Personalen

På Knallen jobbar man 1-4 personer beroende på dag och säsong. Oftast är man två inne men under högsäsong (nyår, sportlov, påsk) behövs det några till i disken och för att plocka bord. 

Sandra är ansvarig för Knallens servering och Fredrik ansvarar för bandvagnstrafiken. 

Jobbet

Dagen startar med att ni lastar skotern (fyrhjulingen sommartid) med det som behövs för dagen. Det tar ungefär en kvart att köra upp. Flaggan hissas och sedan är det dags att förbereda smörgåsar, göra våffelsmet, ta fram fikabröd, värma soppan, städa och göra fint inför att de första gästerna kommer upp. Vissa dagar är det lite folk och andra kan vara riktigt hektiska, ofta beror det på väder och vind. Ni tar hand om gästerna under dagen, efter stängning städar och förbereder man inför nästa dag. Sedan halas flaggan och färden går ner till Bruksvallarna igen. 

Mer om Knallen

Mest sålda produkter 2019
Meter över havet
Sålda våfflor/säsong

Bruksvallarna

Myhrsvängen 5
84697 Bruksvallarna Vägbeskrivning info@bruksvallsliden.se 0684-20180 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor